Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35427/public_html/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/custom-facebook-feed.php on line 637

Följ oss på Facebook

Om Almgren Ljungandalen VVS

Vårt lokalkontor och vår butik hittar du i Fränsta, en by som ligger beläget i den vackra Ljungandalen i Ånge kommun. Almgren VVS AB är ett företag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap. Företaget grundades 1956 av Sverker Almgren och hette då Almgrens rör. År 1992 övertog sonen Anders företaget och tog sedan namnet Anders Almgren VVS AB. I drygt 26 år drev Anders företaget som idag har har fyra anställda. Anders fru Paula sköter den administrativa delen i företaget.

From 2018 har två av de anställda köpt företaget och i med det bytt namn till Almgren Ljungandalen VVS. Vi kör nu på i samma anda.

Vi är auktoriserade enligt Säker Vatteninstallation. Genom att anlita ett auktoriserat företag kan du känna dig trygg i att du får en säker och trygg VVS-installation. Läs gärna mer här www.sakervatten.se Vår höga servicenivå och den höga kvaliteten på våra arbeten har gett oss många nöjda kunder som återkommande anlitar oss.

I vänstermenyn hittar du länkar som vi rekommenderar.

Diskett

Vi finns mitt i Sverige

Diskett